2007-03-21

HUNGIS Alapítvány Diplomaterv és szakdolgozat pályázati felhívása

DIPLOMA- ÉS SZAKDOLGOZAT-PÁLYÁZAT
TÉRINFORMATIKA témakörben

Dr.Berencei Rezső úrnak, a HUNGIS ügyvezető igazgatójának felkérésére a HUNAGI ezúton hozza a szakmai közösség tudomására:
A HUNGIS a Magyarországi Térinformatikáért Alapítvány országos pályázatot hirdet meg a térinformatika elméleti és gyakorlati kérdéseit magas szinten feldolgozó diplomamunkákra és szakdolgozatokra. A beadott munkáknak bizonyítaniuk kell a pályázó magas fokú felkészültségét a témakörben.
A beadott pályaművek értékét és díjazását tekintélyes szakemberek véleménye alapján az Alapítvány kuratóriuma állapítja meg.
I. díj
50 000 Ft
II. díj
40 000 Ft
III. díj
30 000 Ft

A kuratórium fenntartja magának a jogot, hogy a pályázatok szakmai színvonalától függően a díjakat megemelje, egy-egy kategóriában több díjat is kiadjon, illetve díjat ne adjon ki, vagy azokat csökkentse.
A fenti díjazáson felül a beadott pályaművek szakmai színvonalától függően különdíjak is átadásra kerülhetnek, amelyekre a kuratórium tesz javaslatot.
Kötelezően beadandó anyagok:
a diplomamunka, szakdolgozat egy példánya,
a bírálatok egy-egy másolati példánya,
a pályázati munka egy-másfél oldalas összefoglalója, amelynek alkalmasnak kell lennie egy szaklapban való megjelenésre (lehetőleg digitális formában),
a pályázó személyi adatai: név, lakcím, anyja neve, születési adatai, TAJ-szám, adóazonosító jel, elérési lehetőség (telefonszám, e-mail cím).
Általános beadási határidő: 2007. július 31.
Azok számára, akik indokoltan (pl. külföldön félév hallgatása) szeptemberben védenek, a beadás lehetősége legkésőbb2007. szeptember 15.
Eredményhirdetés a XVI. Térinformatika az oktatásban konferencián.
A pályázat eredményéről, a díjátadás pontos idejéről és helyéről a pályázók írásban kapnak értesítést. A pályázat eredménye és a díjat nyert pályázatok rövid ismertetése a Térinformatika című lapban megjelenik. A díjat nyert pályázat készítője lehetőséget kap arra, hogy az oktatási konferencián ismertesse a pályamunkát.
A pályázatokat a
HUNGIS Alapítvány, 1123 Budapest, Alkotás u. 25. V. épület
címére kell megküldeni.

Dr. Berencei Rezső .........................Havass Miklós
ügyvezető igazgatója ..................kuratórium elnöke

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése