2007-03-21

GMES témakörben szakértőket keresnek az EU-ban

Az FP7 pályázatok bírálatához szakértőket keres az EU az
űrtudományi, közlekedési és technológiai témakörökben.

Az alábbi, az Európai Bizottságnak az MTA -hoz intézett levele részlete szerint a szakértő jelentkezőknek be kell regisztrálniuk a megadott CORDIS honlapon.

" After the launch of the Seventh Framework Programme, we are looking for high qualified Experts which will support the Commission services in the Evaluation process. The evaluations will take place this year between June and September.
The main fields are GMES and Space foundations. Please find herein enclosed the Space Work Programme for information.
It would be very helpful if you could indicate names of potential Experts from Hungary which could support us in the above fields (specially Space Science, Transportation and Technologies).
In order to be eligible, the experts have to register in the CORDIS database. I herein enclose the link.
https://cordis.europa.eu/emmfp7/ "

Ugyanakkor a jelentkezőkkel kapcsolatban MTA és MÜI csatornáin keresztül ajánlást is adhatnak.

Tekintettel arra, hogy a Space fejezet súlyponti témája a GMES, ezért a MÜI felkérésére a HUNAGI főtitkára is lehetőséget kapott arra, hogy tapasztalt szakértőket javasoljon, akik vállalnának ilyen feladatot.

Dr. Both Előd igazgató úr kérésének megfelelően továbbítottam a csatolt felhívást mindazon
kollégáknak a HUNAGI közösségén belül, akik feltételezésem szerint rendelkeznek a munkavégzéshez szükséges szakmai tapasztalattal.

Ezúton is kérem a címzetteket, hogy a jelezzenek vissza (másolatban dr. Both Előd úrnak is), vállalnak-e ilyen feladatot, és ha igen, regisztrálják is magukat a megadott webcímen és/vagy tegyenek javaslatot arra, kinek jelentkezésére számíthatunk szakmai körükből, kit keressek meg még személy szerint .

Köszönettel: Remetey Gábor főtitkár HUNAGI
hunagi@hunagi.hu
Dr. Both Előd igazgató, MÜI
both@hso.hu tel: +36-1-346-4884 www.hso.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése